Flexleasing og forsikring

BMW-Flexleasing

Med Flexleasing Privat og Flexleasing Erhverv kan du få en forsikret bil med den bedst mulige selvrisiko samt evt. dækning af glas, tyveri, vejhjælp og stenslag. På den måde er du godt dækket ind i tilfælde af uforudsete udgifter – både i Danmark og Europa.

Til gengæld står du selv for eventuelle udgifter til reparation og service, og foretrækker du en leasingaftale med fuld dækning, så kan du læse mere om vores operationelle leasing her. I det følgende giver vi et grundlæggende overblik over forsikring ved flexleasing.

Generelt om vores forsikringer

Uanset hvilken af vores leasingaftaler du foretrækker, så har de alle det tilfælles, at bilen teknisk set tilhører FOCUS flex leasing. Derfor er vi naturligvis mindst lige så interesserede i at passe på bilen, som du er, og samtidig bestræber vi os altid efter at udstyre vores kunders biler med de allerbedste forsikringer på markedet – både ift. pris og sikkerhed.

Forsikring under flexleasing

Ved at vælge flexleasing frem for operationel leasing får du en leasingaftale med mere økonomisk frihed til en billigere pris. Til gengæld står du selv for eventuelle udgifter til reparation og service, og foretrækker du hellere en leasingaftale med fuld dækning til en lidt dyrere pris, så er operationel leasing måske mere interessant for dig.

Forsikring under operationel leasing

Operationel leasing tilbyder endnu mere tryghed til dig og din leasingbil. Du får en forsikret bil med stærk selvrisiko og mulighed for dækning af glas, tyveri, vejhjælp og stenslag, ligesom det er tilfældet for vores flexleasing-aftaler.

Derudover er du med vores operationelle erhvervsleasing også forsikret mod eventuel service og reparation, og foretrækker du desuden en aftale uden restværdi, hvor vi tager os af bilens fremtid, når din leasingperioder er slut, så er det netop muligt med denne type leasing.

Hjælp i udlandet

Vælger du at lease en bil her hos FOCUS flex leasing, så er det en god idé at hente SOS Internationals app kaldet Rødt Kort. Skulle du få brug for hjælp i udlandet, så er SOS International nemlig din vej til både vejhjælp og reparation.

Rødt Kort

Ved uheld i udlandet fungerer Rødt Kort som en genvej til assistance. Den smarte app giver dig mulighed for at tilkalde vejhjælp i alle 28 EU-lande samt knap 30 lande uden for EU, og alle udgifterne dækkes i øvrigt af din kaskoforsikring.

På SOS Internationals hjemmeside kan du læse mere om, hvad Rødt Kort-appen tilbyder, og hvordan den fungerer.

Har du spørgsmål?

Vi er først og fremmest interesserede i, at du får den rette bil med en idéel leasingaftale for dig og dine behov, og har du spørgsmål, så må du altid gerne kontakte os på tlf. (+45) 72 30 35 80 eller info@focusflex.dk.

Hos FOCUS flex leasing ønsker vi fuld gennemsigtighed. Derfor har vi samlet en masse information her på Focusflex.dk om de forskellige regler, der er med til at bestemme, hvordan din leasingaftale skal se ud.

Her kan du blandt andet læse om beskatningsgrundlag, restværdi og de generelle regler for flexleasing.