Hvad er flexleasing?

importleasing-mercedes

Med flexleasing får du alle fordelene ved at eje din egen bil, men uden at du skal punge ud med et større beløb for at gøre bilen din. Flexleasing er derfor særligt interessant for dig, der er interesseret i en bil fra en dyrere prisklasse.

I Danmark har vi en høj registreringsafgift på biler, hvilket har det med at afskrække danskere fra at købe luksusbiler – og med god grund. Men her hos FOCUS flex leasing kan vi flexlease dig en tysk kvalitetsbil med en absolut minimal registreringsafgift på helt ned til 0,5% af afgiften som månedlig betaling.

Hvilke biler kan du flexlease?

Valget af bil er helt og aldeles dit eget, men ved flexleasing har du mulighed for at opnå en markant finansiel fordel ved at centrere din søgning omkring lettere brugte biler – særligt dem, der er minimum 36 måneder gamle.

Ved flexleasing betaler du en lille procentdel af bilens registreringsafgift som månedlig ydelse, men hvor stor en procentdel, du skal betale, afhænger af bilens alder. Foretrækker du at lease en spritny bil fra samlebåndet, så betaler du nemlig 2% af afgiften de første tre måneder.

Til sammenligning ligger den månedlige betaling på 1% af afgiften, så længe bilen er 3-36 måneder gammel, og hvis bilen er over 36 måneder gammel, så slipper du afsted med kun at betale 0,5% af afgiften pr. måned.

Hvordan fungerer flexleasing?

Ved at flexlease får du en helt unik mulighed for at få fingrene i din drømmebil. Helt lavpraktisk fungerer flexleasing på den måde, at du først og fremmest skal have fundet din kommende bil på det tyske marked, og har du brug for hjælp til denne proces, så hjælper vi hellere end gerne med at finde den helt rigtige bil til dig.

Når du først har fundet frem til, hvilken bil du ønsker at lease, så skal vi have skruet et tilbud sammen til dig. Flexleasing virker på den måde, at prisen for bilen deles ud over tre slags betalinger:

Vælg din form for flexleasing

Her hos FOCUS flex leasing tilbyder vi tre forskellige former for flexleasing: privat, erhverv og split. I bund og grund kan man sige, at privatleasing er tiltænkt dig, der hovedsageligt ønsker at bruge bilen til privatkørsel, mens erhvervsleasing giver bedre mening, hvis der er tale om en firmabil. Ønsker du at bruge bilen til begge dele, så er splitleasing til gengæld en smart løsning.

Er du interesseret i at blive lidt klogere på vores leasingaftaler, så kan du med fordel besøge vores sider om flexleasing privat, flexleasing erhverv og splitleasing. Her kan du læse lidt om forskellene på vores leasingaftaler og lære om de specifikke fordele ved hver type af leasing.

Har du mod på mere?

Er du stadig lidt usikker på, om leasing er det rigtige for dig? I så fald kan du med fordel tage et kig på vores sider om beskatningsgrundlag ved flexleasing, restværdi ved flexleasing og forsikring ved flexleasing.

Når du er klar til at tage en snak om din nye leasingaftale, så er du altid velkommen til at kontakte os på (+45) 72 30 35 80 eller info@focusflex.dk.